Romanian Catering

Servicii de catering

Despre noi

Consideram ca principala valoare a Romanian Catering este expertiza internationala si experienta de peste 35 ani in domeniul culinar a fondatorilor companiei. La aceasta se adauga profesionalismul si trainingul permanent al echipei de peste 100 de bucatari, cofetari si nutritionisti; dar cea mai importanta valoare este satisfactia dumneavoastra, a beneficiarilor serviciilor noastre. Din 1998 pana acum, am organizat evenimente de business la cel mai inalt nivel, petreceri cu peste 6500 de invitati, petreceri private sofisticate, catering zilnic pentru mari corporatii, catering pentru spitale, gradinite, after schools, camine de batrani si foarte multe nunti, botezuri si aniversari.

Cu mandrie va spunem ca, in anul 2010, Romanian Catering s-a clasat pe locul al doilea in Top 5 Afaceri pentru Romania, in domeniul catering.

Calitatea preparatelor noastre este atestata prin implementarea sistemelor de management al calitatii ISO SR EN 9001:2008 si siguranta alimentelor SR EN 22000:2005.

Testimoniale

Parteneriatul nostru cu cei de la RC are o istorie lunga, inca de la inceputurile telefoniei mobile pe piata romaneasca. Am constatat ca putine sunt companiile de caternig capabile sa indeplineasca standardele si exigentele ridicate ale companiei noastre. Calitatea mancarii, ambianta, personalul amabil si disponibil, ne fac sa recomandam cu placere serviciile RC tuturor colaboratorilor si prietenilor nostri!
Radu Tiu - Head of Property, Vodafone Romania

Eu am avut placerea sa fiu invitata la un botez la acest restaurant si vreau sa spun ca mi-a placut mancarea foarte mult, si nu numai mie ci si celorlalti invitati. Din punct de vedere al serviciilor, organizarea salii era impecabila adica mesele, florile, etc, si chelnerii foarte amabili, chiar am fost impresionata de acest loc si de oamenii de acolo.
Otilia Popescu

Am vrut doar sa va multumesc pentru ca ati facut din ziua nuntii noastre (şi din lunile care au precedat-o) ceva minunat ! Am avut o zi stralucitoare şi toti oaspeţii noştri s-au bucurat intradevar ... Totul a fost perfect, nu am putut gasi nici un cusur. De la mancarea buna si in cantitatile ideale, la servirea calduroasa, la baile impecabile, la muzica minunata si pana la locurile de parcare suficiente, mulţumiri din suflet intregului personal de la Romanian Catering !
Adelina Patrascu